July 2, 2017

PINK IS THE NEW BLACK


Moikka!

hyvinvoinnin.fi- sivuilla viikon 27 tarjous on


Madara on Latvilainen luonnonkosmettiikka merkki, jonka tuotteet sisältävät baltialaisia kasviuutteita, jotka ovat todistetusti tehokkaita ja hoitavat ihoa intensiivisesti.

Nyt saat koodilla MADARA27 jopa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista! Älä missaa tätä tilaisuutta, vaan käy valitsemassa omat suosikkisi kyseisen merkin tuotteista!
Jälleen kerran viikko hujahti ohi niin nopeasti. Tuntuu ihan kuin aika vaan juoksisi eteenpäin, enkä ihan ehdi menoon mukaan. Tosin mulla on töissä edelleen niin kivaa, että melkein toivoo, että olisi jo seuraava aamu, että pääsisi takaisin. Ei muuten ole koskaan ennen tuntunut näin kivalta olla töissä. Harmi, että kaikki hyvä loppuu aikanaan, sillä mulla on enää kaksi ja puoli kuukautta sopimusta jäljellä ja jatkosta ei ole vielä tietoa. Jatkuu tai ei, olen iloinen että olen saanut olla tuolla töissä :-)

Perjantaina hain isäni vaimon sukulaiset lentokentältä, oli ihana nähdä Winnie pitkästä aikaa, viimeksi näimme silloin kun olin ystäväni kanssa kiertämässä Aasiaa muutama vuosi sitten ja hän oli niin ihana, että jaksoi näyttää meille paikkoja Hong Kongissa ja vastasi aina viesteihin, kun mulla oli jotain kysyttävää. 

Eilen taas käytiin kaupoilla, Ikeassa ja K-raudassa, sillä päätin että nyt laitan tuon hemmetin parvekkeen kuntoon, vihdoin ja viimein. Se on ollut lähestulkoon tyhjillään siitä asti kun muutimme, mistä on jo lähemmäs vuosi. Ei vain ole ollut parvekkeelle käyttöä, kun lopetimme tupakoinnin, niin se on tavallaan ollut vähän turha. Nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen, että se on saatava kesäkuntoon, koska silloinhan meille tulee tavallaan yksi ylimääräinen huone, jossa hengata kesäiltoina. Parveke on nimittäin melko suuri, joten on sääli jättää käyttämättä.

Sain töistä ison, puisen sähkökelan, josta teen pyödän ja sitten tarvitsisin puisia lavoja, jotta saan rakennettua sohvan (jos joku tietää, mistä sellaisia saa, niin vinkatkaa kommenttiboksiin :-)) ja olenkin tämän viikonlopun käyttänyt kelan hiomiseen ja maalaamiseen. Katsotaan saanko jotain järkevän näköistä aikaiseksi, sillä mulla on sellainen(kin) ikävä tapa, että teen hommat turhan hätiköidysti, mokaan ja sitten jätän homman kesken, kun vituttaa :-D 

Otin ennen kuvat parvekkeesta, jotta sitten voin tänne päivitellä miten projekti etenee. Tuskin sitä ainakaan, tuon huonommaksi saa, kuin mitä se nyt on, heh! 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava viikonloppu!

Puss

-V

P.S
Kuvaus: -15% alennus koodilla: e4cfca kaikista yli 35 euron tilauksista (tällöin toimitus on ilmainen).
Koskee kaikkia tuotteita, myös alennustuotteita. Voimassa 31.7.2017 saakka.
Ehdot: Koskee yli 35 euron ostoksia
Alennuskoodi: e4cfca


No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)